marți, 17 februarie 2009

Futaciosul Roman 800 RON

Dupa ce am citit pe Dono despre Italianul "stilat" din romania, mai mam gandit (greseala deliberata) la fenomenul "gigolo italiano 800$"
Pai daca ei au gigolou, noi avem "futacios", adica un barbat cu moravuri stricate, caruia ii place, dupa cum spunea si voltaj intr-o melodie veche de a lor, sa zboare din floare`n-floare, pe bani.
Iti dai seama? cum ar fi sa vezi in italia, blunetu` romales, originar din Galati, Braila, etc. cu o camasa pe care sa scrie "Futaciosu` Roman 800RON"? Ar fi foarte frumos, ar face reclama Romaniei, reclama buna, prin care lumea afla ca, si barbatii romani, sunt platiti pentru "faptele bune" pe care le savarsesc. Plozii iesiti din acest biznis ar putea imbratisa marca "Made in Romania", sau macar un TM tatuat pe funduletz, sa stie ca`i marca inregistrata a Romaniei.
Astfel, madam Udrea nu tre sa se mai dezbrace, Alina Sugaru, scuzati, Plugaru o sa se dezbrace mai des, Titus Steel o sa castige mai multi bani, deci baza de impozitare mai mare, asta inseamna mai multi bani la bugetul statului, nu se mai fura, cerseste sau violeaza nici un roman in italia, deci am rezolvat toate problemele.
Introducem in nomeclatorul de meserii "Futaciosul", si exportam tinere talente, masculine, pe banda rulanta, in italia.
Dupa cateva schimburi din astea de experienta, "razboiul" dintre romani si italieni se aplaneaza, toata lumea este fericita, si ideea de "Futaciosul Roman" castiga Premiul Nobel pentru pace.
Ce ziceti? Merita incercat?


Noi sa fim sanatosi, ca belelele curg.

Un comentariu: