luni, 16 februarie 2009

Cetitoare de Bad Pitzi


Discaimer: Nu incerc sa judec pe nimeni, sau sa instig la lipsirea dreptului constitutional la libera exprimare si parere proprie, doar ca unora merita sa le inchizi gura cu un picior pana in gat, poate nu mai debiteaza tampenii.



Citesc Azi Bad Pitzi, nici nu conteaza ce scria ea acolo, ci pentru mine a fost "frustrant", cand am citit "inmarmurit", cum o cititoare "analiza" si "despica", "curentul" care s-a "inglobat" in societatea noastra "multilateral dezvoltata", denumit popular, pitzipongeala.
Bun, ati inteles ce draq am vrut eu sa zic mai sus? daca nu, traducerea este asta:
O dobitoaca, care a citit postu` lu` Bad Pitzi, vroia sa para intelectuala, doar prin a folosi niste cuvinte elevate, si "despica" acelashi cacat, in aceiasi "maniera" ca si cei 46527865234987265 de "analisti" care au facut`o inaintea ei.
Gata cu traducerea.
Asta e lumea cu care intram in fiecare zi in contact. Dobitoci care nu prea au ce zice, iar atunci, ca sa nu taca, dau copy-paste anumitor idei, si le latra, poate poate or fi bagate in seama.
Asta e lumea ipocrita, prostii spoiti in "dãstepti", anagramati care au gugãlit cuvintele, si le`au introdus intr`un text absolut mediocru, incercand sa ii dea..."savoare", "sclipire"... cacaturi din astea.... ele defapt sunt exact pitzipoacele din ziua de azi, care toarna plastic pe ele ca sa para naturale, sau cum draq vor sa para ele, nu am de gand sa dezbat si eu subiectul in aceiasi maniera ca dobitoaca aia.
P.S. Ea era impotriva "curentului", si ne explica cum se desfasoara problema.... de parca alte milioane de oameni nu au facut`o inainte ei. WOW, ce original.
Gata ca ma ia draq daca mai scriu, ma enervez degeaba.

* cuvintele in ghilimele, sunt in ghilimele, ca sa intelegeti ca nu isi au rolul in contextul dat, ci pentru ca am incercat sa imit bine cunoscutul stil de blogger sau comentator de blogger pitzipong (nu ma refer la Bad Pitzi) descris mai sus.


Noi sa fim sanatosi, ca belelele curg



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu