joi, 26 martie 2009

Ipocriti? F***va`n Gura!


.... o melodie frumoasa... dupa care o voce: "sustinem drumul catre excelenta". next clip: "Anunturi matrimoniale la pagina XXX a teletextului" Ce vreau sa spun aici ca nimic nu mai e ce pare. Trustul intact sustine drumul catre excelenta, adica Voiculescu, si tot Voiculescu are Antena1, pe teletexul caruia sunt anunturi matrimoniale. si ce`i cu asta? Nu au voie oamenii sa aiba anunturi matrimoniale? trebuie sa fie perfecti morali? si de cand matrimonialele sunt imorale. Nu asta vreau sa spun. Probabil ca problema e la aia care fac grilele. Dupa "sustinerea drumului catre excelelta" baga si tu o "coca-cola" nu "matrimoniale". Bun nici aia nu e problema.

Problema mare e ipocrizia. Ipocrizia noastra. A tuturor. Este o ipocrizie lasa (lashã). Nimic din ceea ce vedem la TV, ce auzim la Radio, ce vedem pe strada nu e asa cum e in realitate. Tzara arde si babele se piaptana. Hai sa ne uitam la "te pui cu blondele" sau la "otv" sau la ce mortii mamii noastre vrem noi, ca deja disper cand vad ca poporul roman nu poate fi definit decat printr`un singur cuvant. GLOATA, GLOATA ipocrita. Vreti exemple?

Moare ala din Brasov, erou ca a incercat sa salveze situatia.

Gloata atunci: VAIIIII EROUL, CE FACE POLITIAAAA, VAIIIII, EROU, ETC.

Gloata acum: Cand a fost jaf la Brasov? aaaa... acu` 23 de ani? si a murit cineva? - Pai a murit in Cristosu` matii cineva, pe care tu l`ai denumit erou in pastele matii!!!!

Moare Dolanescu:

Gloata atunci:VAAAIII A MURIT UN MARE ARTIST, VAAAIII, TREBUIE SA NE ADUCEM AMINTE DE EL, RESPECT CALM, ETC.

Gloata acu cateva zile, la inmormantare: Poze cu mortu, filmuletze, etc.

Gloata dupa comentant pe unele bloguri sau site-uri care au comentat despre prostia lumii care isi face poze cu mortu: Mda, toti e prosti, cum sa iti faci poze cu mortu, trebuie liniste si tacere si bla bla bla. PAI BAAAA in mortii matii, ai poze cu Dolanescu mort pe telefonul tau, ai fost acolo acu 3 zile, acu` nu ti se pare normal sa faci poze mortului? ACU nu ti se mai pare Moral? FUTUTI GURA MATII. scuze. FUTUVA`n GURITA pe voi si pe mamele voastre, ca asa nu se vor mai reproduce, si nu vor mai creea specimene din astea de Gloata.
M`am saturat de Ipocrizie. Nu iti place de mine? Zi`mi draq in fata, nu imi spune mie, "esti ok" si maine ii zici lu` altu` "Merlin e nashpa"
De aia nu o sa facem niciodata nimic in tara asta. Pentru ca suntem ipocriti, si suntem o GLOATA, in care cuvantul uniune nu exista. Toti trag pentru ei, si sa ii futa`n gura pe cei de langa. Nah, ca nu sunt ipocrit si am scris exact cum trebuie. cu injuraturi.

Noi sa fim sanatosi, ca belelele curg

3 comentarii:

  1. Ai pus punctul pe I. Imi place. Oare cati dintre noi sunt cei care cauta un tap ispasitor? Si cati cei care nu dau vina pe cei nevinovati....?
    Oare animalele astea chiar sunt atat de rele, incat sa le chinuim?. Oare nu suntem noi, cei carora ne PLACE, sa chinuim? animale, oameni, fiinte dragi...? Da, ne place. Altfel, nici macar nu ne-ar trece prin minte sa facem astfel de lucruri.
    Continua Merlin. Poate se vor trezi cei care trebuie..

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo, ai dreptate cu unitatea. Eu incerc deasemenea sa unesc oamenii sa facem ceva.
    Bravo.

    RăspundețiȘtergere
  3. gloata si efectul de turma...prostie si ipocrizie...ROMANIAAAAAAAAAAA!!!! si ca tot itz place replica "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! "

    RăspundețiȘtergere