miercuri, 5 august 2009

Nu mai stau pe ganduri

Avand in vedere faptele care se intampla in Romania... vezi:
Udrea ne crede prosti
Gunoaie de Romania
Bancile scot banii NOSTRI din tara
Romania se imprumuta din banii NOSTRI, pe NOI ne`au intrebat daca vrem?
Autostrada asta o sa se termine cand o sa mor eu
Astia se cearta pe banii NOSTRI
Legile sunt facute pentru a fi incalcate, DE EI
m`am hotarat sa nu mai stau cu mainile in san si sa fac ceva.

Ce am sa fac?
Un ONG, o asociatie non-profit, care sa sara de "cur in sus" si sa atraga atentia oamenilor asupra problemelor adevarate din societate nu asupra prostiilor din Tabloide.
Ce trebuie sa indeplineasca asociatia asta?

-Sa concentreze oamenii din Romania cu initiativa pozitiva, intr-un nucleu prin care, sa se incerce si sa se si reuseasca schimbarea atitudinii si sistemului din Romania.
-Sa atraga atentia opiniei publice asupra problemelor de ordin general si canalizarea energiei populatiei catre demersuri prin care sa schimbe "ceva" in bine. Ce e acel ceva? De la nivelul de trai pana la educatie si sport.
-Sa trezeasca populatia din letargia in care se afla (datorita jegurilor care ne conduc) si sa ia atitudine impotriva abuzurilor produse de sistem si nu numai.
-Sa implementeze o "memorie civica" prin care sa nu se piarda din vedere jegurile, care se bazeaza pe memoria scurta a populatiei, cand isi scot la rampa metodele de propaganda.
-Sa schimbe viata Romaniei in bine. (Stiu ca suna a mesaj electoral, dar asta vreau sa fac si asta am sa fac)

Cine vrea sa vina alaturi de mine in asociatie este bine venit daca vrea intradevar sa schimbe ceva in bine si daca are idei bune.
O spun de la bun inceput, nu exista castiguri materiale, nu devine nimeni vedeta, nu asigur nici un fel de profit de nici un fel. Depinde doar de noi daca o sa ne facem viata mai buna, noua tuturor.

Daca nu te duce mintea sau nu te intereseaza de viitorul tau, al nostru, stai draq acasa in fotoliu, bea bere si garaie cand te uiti la Sexy Braileanca pe OTV.



P.S. Numele va fi : "Organizatia DemoKratos"

Cum vi se pare?

Noi sa fim sanatosi, ca belele curg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu